Wednesday, December 03, 2008

Utrecht deel 1

De traphal van het Apollo Hotel in UtrechtUtrecht, vast een mooie stad maar ik heb er nog niet zoveel van gezien. Gisteren kwam ik hier aan om een cursus van twee dagen te volgen en vandaag heb ik dus voornamelijk doorgebracht met, eens de leerkracht opdaagde (zo'n klein uurtje te laat dankzij verkeersproblemen), het volgen van de cursus.
Het hotel waar ik verblijf is best ok. Op het internet had ik getuigenissen gelezen van mensen die het maar niets vonden, of te rommelig of te lawaaierig maar eigenlijk heb ik daar tot op heden geen last van ondervonden. De kamer is mooi en groot met een geweldig groot ligbad en een heerlijk ontbijt (wat wel mag ook voor de extra kostprijs van 17€.

Na aankomst gisteren heb ik ingecheckt, de wandeling gemaakt naar de cursuslocatie en vervolgens heb ik me even laten gaan in de fastfoodtent next-door... KFC. Gekke KFC als je't bedenkt. Niet eens de mogelijkheid om aardappelpuree te nemen met je kip. Coleslaw en een halve corncob was wél mogelijk, en frietjes uiteraard, maar zelfs voor 'n doorwinterde Belg als ik was frietjes nu niet iets wat ik verwachtte bij KFC. Nu ja, erg hard heb ik 't niet aan m'n hart laten komen. Frietjes dan maar, met van die vreselijke zoete mayonaisse... maar smaken, nou ja, dat deed het wél :-)

Morgen het vervolg van de Joomla Cursus en dan terug naar Brussel, 3 uur treinen. Volgende week nog 'n dagje Utrecht en de week daarna nog 2 dagen. Ik plan toch dat ik es wat tijd moet nemen om de Dom te zien... tenzij ik hier 'n Wendy's fastfoodtent vind... dan zal de Dom wellicht de duimen moeten leggen ;-)

Labels: , , , ,